Page : NIEUWS

Share

WIE ZIJN WE

De Nijlense Zwemclub organiseert een ruim zwemaanbod voor jong en oud, voor recreanten en competitieven.

NIEUWS SPONSORS KALENDER GROOT NIEUWS: Zwemclub Nijlen gaat terug van start vanaf 4 september 2021! Onze sociale media gaat reeds nu van start! U vindt ons terug op facebook en Instagram.

NIEUWS

Open Belgische kampioenschappen 25m 2022

Afgelopen weekend stond het BK klein bad op de agenda in Leuven. 

8 van onze Blue Diamonds stonden aan de start.

Fleur was de grote slokop met goud op 50m en 200m rugslag. Ze behaalde ook nog zilver op de 100m rugslag en de 100m + 400m vrije slag.

Seppe behaalde eveneens het podium op zijn laatste BK met een bronzen plak op de 200m vlinderslag.

Verder nog vermelden dat zowel Hanne als Jill knappe resultaten boekten met een finaleplaats op respectievelijk 400m wisselslag en 200m vlinderslag.

Dankzij deze prestaties beëindigde Zwemclub Nijlen op een super 5e plaats in het algemeen klassement!

Jules DesTROOPER actie

De Jules Destrooper actie is gisteren afgelopen.

De club bedankt iedereen die één of meerdere bestellingen heeft geplaatst.

In het bijzonder bedanken we Marie Van Heugten + Warre en Witse Van Dooren die op hun eentje meer dan 200 euro voor de club hebben rond gehaald.

Jullie zijn topverkopers!!


Jules DesTROOPER actie

Koekkoek!

Zwemclub Nijlen neemt dit najaar opnieuw deel aan de Jules DesTROOPER-actie. Onze club kan altijd een duwtje in de rug gebruiken en door simpelweg koekskes te eten kan je onze club-kas flink spijzen … da’s echt geen kletskoek.

De Jules DesTROOPER-webshop wordt vandaag, 14 september, geopend en alle bestellingen moeten voor 26 oktober, middernacht, ingegeven worden.

Levering is voorzien begin december.

Je vindt de webshop op :

www.trooper.be/zwemclubnijlen/julesdestrooper

Waar zitten die koekskesloerders ?!

OPSTART

Na een welverdiende en bijzonder warme zomerstop, is't tijd om er terug in te vliegen!

Zaterdag 3 september zien we jullie graag weer in Zwembad Nijlen!

KLEIN BAD :

- Watergewenning Groep 1 : 15u tot 15u30

- Watergewenning Groep 2 : 15u30 tot 16u

- Zwemvervolmaking klein bad : 16u tot 17u

- Zwemcursus 1 klein bad : 17u tot 18u

- Zwemcursus 2 klein bad : 18u tot 19u

GROOT BAD :

- Zwemvervolmaking groot bad : 16u tot 17u

- Niveau 1 & 2 : 17u tot 18u

- Niveau 3 : 16u tot 18u

COMPETITIE :

- Eendjes & Groep 4 : 16u tot 18u

- Groep 1, 2 & 3 : 18u tot 20u


Allemaal veel zwemplezier toegewenst!

Het bestuur en de trainers


BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN

We hebben weer geslaagde zomerkamioenschappen achter de rug. Meer info hierover vind je op onze Prestaties pagina of via deze link. Zeker de moeite om eens te bekijken. Proficiat alvast aan onze zwemmers.

CLUBRECORDS

De clubrecords zijn opnieuw up-to-date gebracht tot juni 2022. De meest recente aanpassingen zijn aangebracht in het groen. Neem gerust een kijkje en zie welk record er te verbreken valt. Veel succes! Je vindt de records onder menu Prestaties of via deze link.


ZN badmuts

Sinds kort schitteren onze Blue Diamonds met de enige échte ZN Badmuts !  Het eerste exemplaar kregen de competitie-zwemmers aangeboden door de club. Extra badmutsen zijn vanaf nu tegen een democratische prijs en uit voorraad te verkrijgen.


Info-vergadering voor alle leden

De afgelopen maanden waren bewogen tijden : we namen afscheid van Shark, zijn opnieuw opgestart in het Zwembad van Nijlen, ...

Onder het juk van de Corona-maatregelen hebben we geprobeerd om jullie steeds zo goed mogelijk op de hoogte te houden via mail. Maar er gaat niks boven gezellig samen zijn, een persoonlijk gesprek, klinken op het feit dat we er samen nog steeds staan ! En daarom organiseert het Bestuur van ZN op zaterdag 4 juni een info-vergadering voor alle leden


Eindelijk nog eens zonder opgelegde regels samenkomen, gezellig bijpraten en samen iets drinken … We lichten een aantal zaken toe, staan klaar om jullie vragen te beantwoorden en tegelijkertijd steunen jullie op die manier het horeca-team van Cafetaria Nijlen. Want sinds de heropstart in September 2021 hebben zij ons steeds met de glimlach ontvangen, steunden zij onze club tijdens de Guido De Cnaep-wedstrijden in maart, kunnen wij als Bestuur steeds terecht in hun vergaderzaaltje, …  

Not normal swimwear pop-up shop

Op Donderdag 2 Juni organiseert Not Normal Swimwear opnieuw een pop-up-shop. Je kan dan de pop-up-shop waar je tussen 17u & 20u nieuwe zomercollectie kan shoppen met ZN-korting. 


Levering Cornet-actie

Beste ZN-lid,  Beste sympathisant, 't Is geklonken ... je CORNET-bestelling is eindelijk bij ons geleverd. Net op tijd om de dorst te lessen met dit zomerse weertje !  Je bak(ken) CORNET staan op je te wachten :  Dorsel 57 2560 Nijlen Graag eerst een afhaalmoment afspreken met Wim Sneyers - 0474 36 19 51


Laat het smaken en klink  gerust op onze zwemmers ...  Een welgemeende dankjewel om ZN te steunen !